Loading...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

         

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές στο site μας  είναι λιανικής. και δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α , για τα προϊόντα της εταιρείας μας τα οποία υπόκεινται σε φόρο ανακύκλωσης υπάρχει σχετική αναφορά τιμής.


Αλλαγή τιμών στα είδη μας μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Για τις όποιες αλλαγές μπορείτε να ενημερωθείτε από την εταιρεία μας είτε με αποστολή φαξ, είτε μέσω e-mail, αφού βέβαια μας έχετε γνωστοποιήσει τα στοιχεία σας. Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τις αλλαγές τιμών ως μέλος και χρήστης του site μας στη κατηγορία Ενημερώσεις.

 

Οι τιμές χονδρικής των ειδών μας, καθορίζονται κατόπιν σχετικής συμφωνίας .

 

Επιστροφή εμπορεύματος-προϊόντος γίνεται δεκτή έως 20 ημέρες από την ημερομηνία πώλησης , συνοδευόμενο από το σχετικό παραστατικό επιστροφής και την συσκευασία του.

 

Ειδικές παραγγελίες δεν επιστρέφονται.

 

Όλα τα είδη μας καλύπτονται με εγγύηση 2 ετών από την εταιρεία μας. Οι όροι ισχύς της εγγύησης αναφέρονται στο σχετικό έγγραφο που συνοδεύει το κάθε είδος ξεχωριστά. Για όσα είδη δεν συνοδεύονται με το σχετικό έγγραφο εγγύησης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας για την παραλαβή αυτού. Οι χρήστες – μέλη του site μας μπορούν επίσης, μέσω της επιλογής amarad download, να εκτυπώσουν την εκάστοτε εγγύηση.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

1. Μέσω διαδικτύου
2. Μέσω τηλεφώνου : 210-3473595, 210-3421576 (ώρες 08:00-16:00 & ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή)
3. Μέσω Φαξ όλο το 24ωρο στο 210-3422788

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

1. Μέσω τραπεζικού λογαριασμού
• Alpha Bank 351/002320000240
IBAN:GR0201403510351002320000240
• Εθνική Τράπεζα:011 171 44055799
IBAN:GR30 0110 1710 0000 1714 4055 799
• Τράπεζα Πειραιώς: 6041-131781-580
IBAN:GR69 0171 0410 0060 4113 1781 580

 

2. Αντικαταβολή με την παράδοση

 

3. Μετρητά στο κατάστημα

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

 

• Από το κατάστημά μας.
• Εάν ο τόπος παράδοσης είναι εντός Αττικής , αυτή γίνεται με τα μεταφορικά μέσα της εταιρείας μας.
• Εάν ο τόπος παράδοση σας είναι εκτός Αττικής ή στο εξωτερικό, τα είδη αποστέλλονται με χρέωση σας μέσω μεταφορικής εταιρείας (πρακτορείο ή εταιρεία ταχυμεταφοράς) δική σας επιλογής.
   

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ SITE ΜΑΣ www.amarad.gr

 

Δυνατότητα εμφάνισης των τιμών στα είδη μας, έχουν μόνο τα μέλη-χρήστες του site της εταιρείας μας. Γίνετε μέλος-χρήστης του site μας, ακολουθώντας τα σχετικά βήματα ή επικοινωνήστε με την εταιρεία μας για περισσότερη βοήθεια.Κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας, παρέχεται η δυνατότητα στους επαγγελματίες πελάτες μας , οι οποίοι κάνουν χρήση της ηλεκτρονικής μας σελίδας, να βλέπουν τις τελικές τιμές αγοράς τους (μετά την έκπτωσή τους). Επισημαίνεται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. και ο φόρος ανακύκλωσης (για όποια είδη υπόκεινται σε αυτόν).

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΑΣ

 

Η διαδικασία της αναζήτησης και αγοράς των ειδών μας μέσα από το site της εταιρείας , είναι ιδιαίτερα εύκολη και απλή.

 

Εντοπίζετε το είδος μέσα από τη λίστα προϊόντων AMARAD ή από την φόρμα αναζήτησης , πληκτρολογώντας τον κωδικό του είδους ή κάποια λέξη κλειδί π.χ. “τροφοδοτικό”

 

Αφού επιβεβαιώσετε την επιλογή σας, μπορείτε πατώντας στο σύνδεσμο “περισσότερα” να δείτε τα επιπλέον τεχνικά χαρακτηριστικά του είδους, τα σχετικά πιστοποιητικά αυτού (επιλογή μόνο των χρηστών-μελών του site της εταιρεία μας), καθώς και τα αντίστοιχα με αυτό προϊόντα.


Σε όλα τα προϊόντα υπάρχει σχετική ενημέρωση σχετικά με την διαθεσιμότητα του ή αν κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας. Σε περίπτωση εξάντλησης αποθέματος , υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης για την αναμενομένη νέα παραλαβή.


Στη κατηγορία amarad refurbished μπορείτε να δείτε προϊόντα μας ελαφρώς μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση και λειτουργία, ελεγμένα από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας .


Στη κατηγορία Προσφορές μπορείτε να δείτε όλες τις προσφορές των ειδών της εταιρείας μας ( δυνατότητα πρόσβασης στη συγκεκριμένη κατηγορία έχουν μόνο τα μέλη-χρήστες του site μας).

 

Για όλα τα νέα προϊόντα και παραλαβές της εταιρεία μας μπορείτε να ενημερωθείτε από την κατηγορία Νέα προϊόντα.

      Τέλος, για τους ιδιώτες χρήστες του site μας, η επιλογή «συνεργάτες μας» είναι βοηθητική για την προμήθεια των ειδών της εταιρείας μας από δίκτυο των αποκλειστικών μας συνεργατών .

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (INTERNET)

 

Η διαδικασίας αγοράς από το site της εταιρεία μας είναι πολύ απλή και εύκολη. Επιλέξτε το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείτε και ακολουθήστε τα σχετικά βήματα.

 

Αν στην πορεία αποφασίσετε ότι δεν θέλετε κάποιο προϊόν, τότε μπορείτε να το διαγράψετε από το καλάθι αγορών σας.

 

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αγοράσετε άλλο προϊόν, προχωρήστε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας.

 

Μόλις ολοκληρώσετε την επιλογή των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε, πατήστε το κουμπί “Αγορά”.
Το σύστημα θα σας ζητήσει επιβεβαίωση των στοιχείων σας και ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.


Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε απαντητικό e-mail επιβεβαίωσης στον δηλωμένο σας λογαριασμό.


Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας, τα προϊόντα μένουν αποθηκευμένα στο καλάθι σας, ώστε να μπορείτε να την ολοκληρώσετε οποιαδήποτε άλλη στιγμή.


Τέλος, στο πεδίο «ο λογαριασμός μου» της αρχικής σελίδας, μπορείτε να δείτε το ιστορικό των παραγγελιών σας, να αλλάξετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, καθώς και να κάνετε εξαγωγή σε μορφή xml αρχείου όλων των ειδών του site μας.
 

Κατασκευαστές